zondag 29 juli 2012

In The Spotlights: Spellbinding Nails

In the spotlight is een nieuwe reeks artikelen met daarin een Nail Art liefhebber die haar passie toont en een blog schrijft. In dit artikel zet ik ze in 'The Spotlight' omdat ze voor mij een reden hebben om een plekje te verdienen! Je hoeft niet super goed, super creatief te zijn om hierin te komen. Zolang je origineel bent en afwisselend! Ook in dit artikel komen? Stuur dan een bericht naar: myfantasticnails@gmail.com en laat weten waarom jij een plekje verdient in dit artikel+foto's van jouw creatie+een link van jouw blog!


In tegenstelling tot eerdere gekozen kandidaten heb ik voor deze keer iemand anders die echt een plekje in de erelijst verdient. Hetgeen wat het anders maakt is het feit dat ik tot nu toe altijd wel iemand heb gekozen die in het Nederlands schrijft, maar zij is zooo goed dat ze absoluut dit verdient. Maak kennis met SarahLouise en haar blog: Spellbinding Nails!

Vandaag: Spellbinding Nails
     

     

    

    


Met haar talent voor Stamping Nail Art en Freehand Nail Art maakt zij de meest originele Nail Art die er is. Ze maakt ook duidelijke foto's van haar imageplates (waar ze een hele hoop van heeft) en schrijft op een hele leuke en grappige manier. Zijn jullie bekend met haar blog?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten