dinsdag 17 juli 2012

Personal: Op vakantie!

Ja jullie lezen het goed. Ik ga op vakantie.... naar Egypte! Ik vertrek donderdagochtend naar Schiphol op weg naar het plaatsje Marsa Alam. Het is een vrij onbekend dorpje in het zuiden gelegen van Egypte. Er is hier echt niks te beleven, maar waarom ga ik er dan naartoe? Hoor ik jullie denken. Ik ga hier naartoe omdat dit een van de prachtigste duikgebieden van Egypte schijnt te zijn. Ja je leest het goed, sinds een aantal jaar ben ik de gelukkige bezitter van een duikbrevet alleen heb ik hier weinig gebruik van gemaakt. Speciaal daarom (en om natuurlijk te genieten van de zon), ga ik op vakantie naar dit dorpje.Als je doorspoelt naar 1.22 kom je direct terecht op het prachtige resort waar ik 8 dagen lang zal verblijven. Ik heb er zoveel zin in!! Ook vind ik het een beetje spannend, de laatste keer dat ik met het vliegtuig ben geweest is tien jaar geleden. Toen ben ik naar Australië gegaan. In de tussentijd ben ik echt wel op vakantie geweest, maar nooit met het vliegtuig.


Hierboven zie je een heel mooi filmpje dat daar onderwater is opgenomen. Dit is dus wat ik ook ga zien!! Super mooi en het is echt een droom die uit komt. Hebben jullie wel eens gedoken?


Heel leuk op vakantie gaan, maar helaas betekent dit wel dat er ruim een week niks geupdate gaat worden (er zijn daar geen computers en ik neem mijn laptop niet mee). Daarentegen heb ik wel een aantal berichten al geschreven die ik direct kan plaatsen als ik terug kom. Dat is fijn zeg! Ik ben vanaf a.s. donderdag tot en met 27 juli op vakantie.
Zijn jullie bekend met dit plaatsje? Gaan jullie zelf ook nog op vakantie? Zoja wat is jullie bestemming? Let me know!! Ik waardeer alle comments altijd...

2 opmerkingen:

  1. Egypte is prachtig!!!
    Fijne vakantie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel veel plezier daar Saar!10 jaar geleden toen je terug kwam hadden we voor je huis gekrijt en ging je me uitleggen wat 'naughty' betekend! Hahahha!!

    Have fun!

    BeantwoordenVerwijderen