dinsdag 15 mei 2012

Nieuw: Hema Nagellak (Mini's+Duo's)

Wat is het lastig om witte nagellak te kopen! Ik heb serieus waar geen enkele witte nagellak gezien in de hele Kruidvat, ik had ook niet echt veel tijd om naar de andere winkels te gaan en besloot ik dus even snel de Hema in te duiken. Gelukkig! Daar hebben ze wel witte nagellak, wat me ook gelijk op viel was dat ze nu een hele nieuwe collectie mini nagellak hebben! Ge-wel-dig! Ik heb snel wat foto's gemaakt voordat ik echt boodschappen ging doen. Niet alleen de mini's zijn nieuw, nee ze hebben nu ook duo polishes.

Dit is hoe het schap eruit ziet
Dit zijn dus alle mini lakjes nieuw zijn! Het zijn totaal 25 nieuwe lakjes die super variëren van kleur. Er zitten gele, witte,  blauw, roze lakjes tussen. Vrijwel alle kleuren van de regenboog dus! De Hema mini's zijn €2,25 per stuk en hebben een inhoud van 7 ml. Ik weet niet zeker of deze uitbreiding in alle Hema's is, maar ik vermoed alleen in de grotere Hemawinkels.

Het schap van de Duo's!
 
Nadat Essence in december hun duolakjes hebben uitgebracht lijkt het wel een soort trend te worden. Ik zie ze steeds vaker liggen, H&M bijvoorbeeld die heeft ze ook. Nu ook de Hema. Het zijn er vier en kosten €2,75 per stuk. De inhoud van deze lakjes heb ik helaas niet gezien. Als ik deze weet, zal ik ze erbij zetten. 


De foto's zijn misschien onduidelijk, dus heb ik hier nog een foto voor jullie: 


Heb jij deze leuke lakjes al bij jou in de Hema in je buurt gespot? Welke lijken je echt super?? Let Me Know!

3 opmerkingen:

  1. Ik heb twee lakjes uit de nieuwe hema collectie! kleur 22 en 23, donkergroen en donkerblauw. Mijn moeder had deze voor me meegenomen :).
    Ik gebruik trouwens altijd een witte lak van Paris Memories die werkt echt top.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ze zien er erg leuk uit!
    Ik heb ze zelf nog niet gezien, maar ik wil binnenkort wel eens kijken :)

    BeantwoordenVerwijderen