zondag 2 november 2014

Overige: Spam Je Blog #14


Het is weer november! Wat gaat de tijd snel zeg... Voor mijn gevoel zijn de feestdagen van 2013 net voorbij en voor je het weet zitten we in de feestdagen van 2014. Afijn, een nieuwe maand betekent een nieuwe 'Spam Je Blog'!


Spam je blog #14
Er zijn echter wel enkele regels waar je aan moet houden:
- Vertel wie je bent en waar je blog voor dient
- Plaats de link van je blog
- Have Fun Spamming!

Wie weet kom ik wel hele leuke blogs tegen en zal ik je volgen:). Kom maar op!

4 opmerkingen:

 1. Wat leuk dat we mogen spammen! Mijn naam is Mariëlle, ik ben 19 jaar en ik blog op http://www.gekopmakeup.nl. Mijn artikelen gaan over beauty, fashion, DIY en nog veel meer. Elke dag komt er een artikel (soms een video) online over één van deze onderwerpen. Ik zou het leuk vinden als je een kijkje komt nemen, als je het leuk vindt, kun je me volgen op Bloglovin. Ook op Instagram ben ik erg actief: gekopmakeup. Mocht je ook graag video’s (zoals shoplogs of tutorials) kijken dan kun je je abonneren op mijn Youtube kanaal: Mariëlle M. is de naam van mijn kanaal.
  Liefs Mariëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk dat we mogen spammen. Kom gauw eens een kijkje nemen op Oh My Beauty en maak kennis met mijn passie voor beauty en verslaving aan nagellak en nailart.
  Tot gauw.
  Liefs,
  Linda
  http://www.ohmybeauty.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk! Neem een kijkje op mijn blog, binnenkort een winactie!

  http://janniekswatofbeauty.blogspot.com

  X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Sarah,
  Ik zag je ‘spam je blog’ post een beetje laat… Hoop dat het nog mag?
  Ik ben Sunny Mama. Hoe weet je wat je werkelijk wilt; hoe laat je je wensen uitkomen; hoe maak je pannenkoeken zonder bloem, suiker en melk; hoe maak je een ontspannend melkbad van lavendel en kamille; dat zijn dingen waar ik over blog (en nog veel meer, natuurlijk). Kom ook snel een kijkje nemen: http://hallosunny.blogspot.nl
  Enneuh… Sarah, nog bedankt dat ik ook mocht spammen. Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen