dinsdag 4 november 2014

15x... Stripes Nail Art

Het is alweer een tijdje geleden, maar ik heb weer een 15x... artikel voor jullie in petto. In dit artikel laat ik jullie 15x verschillende manieren zien hoe je een bepaalde nail art kan maken. Voorheen liet ik jullie 15x French Tip Designs en 15x Polka Dots zien. Vandaag laat ik jullie 15x verschillende manieren zien om een eenvoudige nail art te maken met strepen.


15x... Stripes Nail Art
Stripes, Streepjes of lijnen het is maar hoe je het wil noemen. Het komt uiteindelijk allemaal op het zelfde neer en iedereen weet, je kan nergens zonder ze. Niet in de wiskundewereld, scheikundewereld, maar ook niet in de visagiewereld of sportwereld. Overal zie je ze en overal gebruik je ze, zo ook op je nagels! Horizontaal, verticaal of diagonaal. Het kan allemaal en ze zorgen allemaal weer voor een ander effect op de nagels. Kijk mee naar 15 voorbeelden om de stripers toe te passen op je nagels.1)
Net als met Polkadots is bij deze nail art zwart op wit of wit op zwart de meest eenvoudige manier om deze nail art te maken. Wat doe je? De makkelijkste manier is om heel je nagels wit te lakken en zwarte strepen te zetten met een striperbrush (dat is een dunne nagellakkwast). Het kost even wat moeite, maar het resultaat is ontzettend leuk en je kan niet stoppen met naar je nagels kijken.

2)
Heb je, net als ik, korte nagels zoals bij de eerste afbeelding? Dan kan je beter verticale stripes maken. Op deze manier geef je de illusie je nagels langer te laten lijken dan dat ze zijn. Het geeft ook een totaal ander effect dan horizontale streepjes.

3)
Wil je niet alleen maar zwart of wit gebruiken, maar vind je kleur iets 'To Much?' dan kan je ook besluiten om één nagel een andere kleur te geven zoals bijvoorbeeld grijs. Bovenstaande nagels geven een leuk en speels effect. Vooral als je twee nagels wit of zwart laat.

4)
Of wat dacht je van zwarte (of witte) strepen, maar iedere nagel een andere kleur? Staat leuk en erg verzorgd, maar toch wel bijzonder door andere kleuren als basiskleur te gebruiken. Je kan ook besluiten om het gedeeltelijk te doen zoals op deze afbeelding.

5)
En wat dacht je van twee verschillende kleuren als ondergrond? Dan doe je de nagels om en om met zwarte of witte strepen verticaal.

6)
Als je niet even veel streepjes wil op iedere nagel. Dan kan je er ook voor kiezen om dit op twee nagels te doen en de rest een beetje te spelen zoals op bovenstaande foto.

7)
En wat dacht je van verschillende diktes? Dat kan ook een grappig effect geven, maar dan zou ik het wel bij twee (of drie) kleuren houden. Ontzettend mooi! Het geeft een soort gradiënt effect.

8)
Nu we het toch over gradiënt (verloop) nagels hebben. Je kan natuurlijk ook besluiten om je basiskleuren gradiënt effect te geven. Op deze manier krijg je hetzelfde idee, maar een ander resultaat als bovenstaande ontwerp.

9)
Een derde gradiënt effect-optie is dit. Horizontale stripes en dan verschillende kleurtjes in dezelfde categorie van licht naar donker (of donker naar licht)

10)
Een van mijn persoonlijke favorieten is deze wel. Een schuine gradiënt effect op je nagels. Je kan kiezen voor elke basiskleur en als gradiëntkleuren kan je ook kiezen wat je wil. Bovenstaande vind ik één van de mooiste die ik ben tegen gekomen.

11)
En je kan stripes ook aanbrengen door verschillende kleuren te doen. Dit kan voor zowel horizontale, verticale als schuine stripes. Geeft een simpel, maar leuk en verzorgend effect op de nagels.

12)
Nu we toch bezig zijn met verschillende kleuren. Wat dacht je van deze techniek? Doe op iedere nagel een andere kleur en ga daar met een witte 

13)
En je kan ook kiezen om meer dan één kleur te gebruiken en dan om en om te doen. Met een bijpassende nail art. Hoe leuk!

14)
Als we het toch over een nail art hebben, dan kan je het ook zo doen.  Maak wat horizontale en verticale streepjes door elkar met verschillende kleuren en zoiets als dit krijg je dan als resultaaf. Super cute!

15)
En als laatste heb ik deze nog voor jullie. Een zebraprint die bestaat uit horizontale streepjes en schuine strepen. Een veel gebruikte nail art en dus onmisbaar bij deze 15x...!


Maak jij wel eens gebruik van streepjes in je nail art? Zo ja, hoe doe jij dit? Met een tape? Met een striping brush? Of een hele andere techniek? Ik ben benieuwd naar jullie antwoorden en jullie mening over deze nail arts!

1 opmerking: