zondag 3 augustus 2014

Preview: Essence assortiment najaar 2014

Het is weer zover! Na de bekendmaking van nieuwe producten van Catrice, heeft nu ook Essence bekend gemaakt wat er in het assortiment gaat komen. Naast een hele hoop make-up spulletjes, komen er ook weer mooie dingen uit voor de nagels. Benieuwd? Stay Tuned!


Preview: Essence assortiment najaar 2014
Colour&Go Nailpolish: €1,69
 Essence Assortiment Update Herfst Winter 2014 Colour & Go Nail Polish 
Jeej! Essence komt weer met een hoop nieuwe kleurtjes. Niet super spectaculair op het eerste gezicht, maar wie weet zijn dit wel verbeterde versies van hun voorgangers! In totaal komt Essence uit met maar liefst 15 nieuwe kleurtjes, dat betekent dat er dus ook een hoop weg zullen gaan (deze maak ik op een andere dag bekend).

1) 184; Girls Night Out
2) 185; Candy Crush
3) 186; Polka Holga
4) 187; Juicy Love
5) 188; Dare To Kiss 
6) 189; New York City Call
7) 190; Kiss Me, Freddy
8) 191; Love Is In The Air
9) 193; Best Dressed
10) 194; Little Lila Town
11) 195; You Wow’d Me Again
12) 196; I ♥ My Blue Jeans
13) 197; Caramel Brownie
14) 198; Carribean Bean
15) 199; Wild White Ways
Effect Nail Polish: €1,99
Essence Assortiment Update Herfst Winter 2014 Effect Nail Polish 
Super! Na hun debuut tijdens de zomerwisseling waren ze al een groot succes, de Effect nailpolishes komen ook deze wisseling met een aantal enorm leuke kleurtjes. Wat waarschijnlijk zal betekenen dat er een hele hoop ook uit gaan. De kleurtjes die je nog niet hebt zou ik dus inslaan! Ik ben erg benieuwd naar een aantal van deze lakjes, want ze zien er stuk voor stuk weer super mooi uit!

1) 15; Underwater Love
2) 16; Lovely, Maybe
3) 17; Never Stop Dreaming
4) 18; That’s My Pop Cake!
5) 19 Gold Fingers
6) 20; Hidden Garden
7) 21; Icy Fairy
8) 22; I ♥ Magic
9) 23; Rock My World
10) 24; Party Never Ends
11) 25; Live, Laugh & Party


Hello Foils! Transfer Foils: €1,49
Essence Assortiment Update Herfst Winter 2014 Nail Art Transfer Foils 
Als Essence uit komt met nieuwe producten, is het altijd even afwachten of het daadwerkelijk ook echt werkt. Wie kan bijvoorbeeld deze paperprint nog herinneren? Leuk bedacht, maar het werkte totaal niet! Maar voor zover het er nu allemaal uit ziet, vind ik het er goed uitzien en hoewel ze met slechts drie variaties komen ziet het er goed uit. Ieder potje komt met twee kleuren, dus wat betreft dat en de prijs is dit best goedkoop voor transfer folies! Dit zou ik dus gelijk uit willen proberen als dit eenmaal in de winkels ligt.

1) 01; Hello Flashy!
2) 02; Hello Metals!
3) 03; Hello Holo!

Hello Foils! Transfer Solution €1,89 + GLOW In The Night Click & Go Nails €2,99
Essence Assortiment Update Herfst Winter 2014 Nail Art Hello Foils Transfer Solution, GLOW In The Night Click & Go Nails 
Net als bij de bekende paperprint nails, zit er ook nu weer een transfersolution bij. Dit is echter om de folie op je nagels te krijgen, maar met speciale lijm (die ook vaak goedkoper is) denk ik dat je al goed uit de voeten zal komen met deze transfer foils. Ook komt Essence uit met Glow In The Dark nails. Click&Go! Klinkt erg goed en ik ben er ook wel erg benieuwd naar. De Glowy nails hebben ook een naam:

1) 01; Go, Go, Glow!

3in1 Magic Magnets: €2,59
Essence Assortiment Update Herfst Winter 2014 Nail Art 3in1 Magic Magnets
Op de een of andere manier blijft Essence maar komen met dit soort producten. Iedere keer anders en iedere keer beter. Tot nu toe heeft het nog niet super goed gewerkt, maar dit product lijkt me toch wel wat!

1) 01; Keep It Secret!
2) 02; It’s Abracadabra

Thermo Nailpolish: €1,99
Essence Assortiment Update Herfst Winter 2014 Thermo Nail Polish 
Jeeaah! That's the way I like it! Een geheel nieuw product is het niet, want Essence had al eens eerder met de Superheroes collectie een thermo nagellak uitgebracht. Echter waren veel mensen zo enthousiast over de kwaliteit, dat ze besloten hebben nog vier aparte kleurtjes uit te brengen. Wat een mooie kleurtjes ook! Ik ben hier zeker benieuwd naar.

1) 01; Warm My Heart!
2) 02; Play It Cool!
3) 03; It’s Hot Stuff
4) 04; The Heat Is On

 Top Coats: €1,99
Essence Assortiment Update Herfst Winter 2014 Sparkle Sand Top Coat, Shake Me I'm Pretty Top Coat, Hot 'n Cold Top Coat
Dat de Sparkle Sand, Liquid Sand of hoe-je-het-ook-wil-noemen hype, inmiddels z'n hoogtepunt gehad heeft is wel duidelijk. Toch nog steeds leuk dat ze met een speciale topcoat komen. Hier ben ik erg benieuwd naar en wil ik wel eens weten of dit echt werkt. Daarnaast komen ze met nog een Shake Me! Topcoat, waarvan ik ook ontzettend benieuwd ben wat deze doet en een Thermo Topcoat. 

1) 24; I Feel Gritty! 
2) 25; Let Stars Rain Down On Me!
3) 26; Hot 'n Cold Topcoat

Nail Art Stickers: €1,39
Essence Assortiment Update Herfst Winter 2014 Nail Art Stickers
Het is alweer even geleden dat ze met nail art stikkers uit zijn gekomen, maar deze vind ik er dan ook ontzettend leuk uit zien en wil ik wel eens uit proberen! Vooral de Thermo en Glow in the Night stikkers lijken me echt geweldig!

1) 10; Big Bling Bling
2) 12; Glow In The Night
3) 13; Neon
4) 14; Thermo

Effect Nails: €1,99
Essence Assortiment Update Herfst Winter 2014 Effect Nails 
Super gaaf!!! Toen ik zag dat Essence met speciale glow in the dark glitters kwam, wist ik meteen dat ik dit wilde hebben. Ik denk echt dat je hier super gave creaties mee kan maken als het werkt zoals het zou moeten. Dit is denk ik tot zover het meest interessante product wat Essence uitbrengt deze collectie.

1) 12; Turn Off The Light
2) 13; Pop’n Pink

 Gel-Look Plumping Topcoat €1,79 + 2in1 Primer & Cleanser €2,89
 Essence Assortiment Update Herfst Winter 2014 Gel Look Plumping Top Coat, Gel Nails At Home 2in1 Primer & Cleanser
Ook komt Essence met nog wat essentiele nagelproducten. Onder andere een nieuwe gel-look topcoat. Deze lijkt me erg fijn, hij moet een mooi en gezond effect geven aan de nagellak. Daarnaast komen ze ook met een nieuwe primer&cleanser waarvan ik denk dat vooral de formule verandert is.

All In One Complete Care €1,89 en Jelly Pearls Hydrating Gel €1,89
Essence Assortiment Update Herfst Winter 2014 Studio Nails All In One Complete Care, Studio Nails Jelly Pearls Hydrating Gel
Het lijkt haast wel alsof Essence hun verzorgingsproducten drastisch heeft verandert. Ook dit zijn weer twee producten waar ik benieuwd naar ben, vooral die Jelly Pearls! Ik ken ze al van P2 (review komt nog online), met een soortgelijk iets en dat vind ik erg fijn. Echter is die alleen in Duitsland te verkrijgen en is het fijn dat Essence met een soorgelijk product uitkomt!

Nail & Cuticle Brush €1,29 + Cleansing Sponge €1,59
Essence Assortiment Update Herfst Winter 2014 Studio Nails Nail & Cuticle Brush, Gel Nails At Home Cleansing Sponge 
Ooh wat lijkt mij dat borsteltje fijn en handig om te hebben en dat voor die prijs! Van die Cleansing Sponge kan ik me niet zoveel voorstellen nog en vraag ik me af of het doet wat het belooft, maar we zullen zien!

French Peel Off Gel Base- en Topcoat €2,99 + Clear Peel Off Gel Base- en Topcoat €2,99
Essence Assortiment Update Herfst Winter 2014 Gel Nails At Home 2in1 Base & Top Coat Peel Off Gel French & Clear
Vanwaar ineens die drang om met allemaal nieuwe producten uit te komen voor de Gel Nails At Home collectie? Naar mijn mening werkt dit gewoon prima! Ik weet ook niet zo snel of ik deze twee zal aanschaffen.


French Manicure Tip Stickers: €2,59
Essence Assortiment Update Herfst Winter 2014 Gel Nails At Home French Manicure Tip Stickers 
 Dit soort producten heb ik al vaker in de nagelwereld gezien en werkt het voor mij vaak niet zoals het zou moeten en vind ik de prijs hier voor vrij hoog voor wat het moet doen. Toch is het niet verkeerd het in het assortiment te hebben. Echter denk ik dat ik dit snel zal laten liggen.

1) Natural White
2) Metallic Silver


Dat was het weer voor vandaag! Ik moet zeggen dat er een aantal verrassende producten tussen zitten, maar ook een paar producten die van mij er niet tussen hadden gehoeven. Ik ben zelf het meest benieuwd naar de nagelbrush, nail foils, effect nail polish en de effect nails en bovenal de jelly pearls. Waar ben jij benieuwd naar?
De afbeeldingen zijn afkomstig van BeautyCloud.nl. 

3 opmerkingen:

  1. ik ga sowieso voor alle nieuwe lakjes en de foils:D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben echt super benieuwd en ga zeker wat inslaan!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh god dit is niet goed voor mijn geld! Spijtig genoeg heb ik enkel nog maar de Sparkle Sand top coat gevonden die hot & cold top coat nog niet :( binnenkort toch nog eens wat lakjes inslaan denk ik!

    BeantwoordenVerwijderen