maandag 4 augustus 2014

Preview: Essence TE, Hello Autumn!

Hoewel wij hier volop genieten van het prachtige weer, de lange zomerdagen en een lekker drankje bij een kroeg of café komt de herfst steeds dichterbij. Onlangs maakte Essence hun nieuwe herfstcollectie bekend, die vanaf augustus verkrijgbaar zal zijn, en nu weten we ook al welke Trend Editie eraan zal komen.

Preview: Essence TE, Hello Autumn!

Wanneer de blaadjes langzaam aan beginnen te vallen de bomen en de korte broeken worden vervangen voor lange en de vrolijke kleuren minder zullen worden is het dan echt tijd voor de herfst. Zoals ieder jaar komt Essence ook nu weer met een speciale herfstcollectie. Ik laat alleen de nagelgerelateerde producten zien, benieuwd naar de andere producten? Dan vind je deze zeker als je eens even googled!

Hello Autumn Thermo Nailpolish €1,99
essence nagellak 
In eerste instantie was ik niet verrast door deze collectie. Hij doet me namelijk erg denken aan een oudere collectie van Essence, maar daar kom ik even nu niet op. Toen ik de collectie wat beter bekeek, kwam ik erachter dat het gaat om 'thermo' nagellakjes! Superleuk, dit maakt de collectie gelijk een stuk specialer. De kleurtjes zijn namelijk niet zo voorspelbaar als normaal en Thermo lijkt wel de nieuwste trend te zijn op gebied van nagellak. Thermo nagellak is nagellak dat verandert van kleur door warmte en/of kou. Dit lijkt een terugkerend thema te zijn bij Essence. Erg leuk!

1) 01; beauti-FALL red
2) 02; meet my pumpkin
3) 03; charlie seen in green 
4) 04; keep calm & go for a walk


De namen zijn leuk bedacht en passen goed bij een herfstcollectie. Ik ben blij dat het thermo-lakjes zijn, anders had ik deze collectie wellicht overgeslagen. De laatste tijd is Essence erg gericht geweest op nagellak, dus ik ben blij dat het wat minder is deze collectie! Toch ga ik wel een kijkje nemen om te zien hoe deze collectie eruit ziet in het echt. Wat vind jij van deze collectie?

1 opmerking: