dinsdag 1 juli 2014

Preview: Catrice NEW assortiment Autumn 2014+Leaving Products

Ja, het is weer zover! Hoewel de zomer nog maar net een paar dagen begonnen is, komen verschillende merken al met nieuwe producten aan voor het najaar. Je kan tegenwoordig niet vroeg genoeg beginnen om een veel besproken merk te zijn. Dit keer heb ik nieuwe nagellakjes voor jullie van het merk Catrice. Ik moet zeggen dat er ook nu weer lakjes tussen zitten waar ik nieuwsgierig naar ben. Misschien jullie ook wel!

Preview: Catrice nieuw assortiment 2014
Er zullen in totaal, op nagellakgebied, drie soorten producten veranderen. Er komen drie gehele nieuwe nagellaksoorten bij en uiteraard gaan van de standaardcollectie wat lakjes verandert worden.

Luxury Lacquers Million Brilliance, €3,59
catriceluxurylaquers.jpg
Na één van hun meest succesvolle Limited Edities ooit (Luxury Lacquers) heeft Catrice besloten om één van de collecties uit te brengen in hun standaardcollectie. Hierbij gaat het om de Million Brilliance lakken. Toevallig had ik juist van die collectie slechts één lak gekocht, omdat ik de kleuren niet super speciaal vond net als de dekking. Toch moet ik zeggen dat ik best nieuwsgierig ben naar deze lakken. Is het jullie overigens al opgevallen dat het uiterlijk totaal anders? Ik denk dat dit ontzettend mooi zal zijn, maar wel jammer dat die prijs dan weer gelijk zo ontzettend omhoog gaat. De lakken zijn in een zeer korte tijd van €2,50 naar €3,59 gegaan. Erg jammer, want de kwaliteit gaat er niet altijd op vooruit. In ieder geval zitten er bij deze nieuwe lakjes maar liefst 8 nieuwe kleuren. Enkele lakken lijken al op de eerder uitgebrachte lakken, maar sommige zullen ook totaal anders zijn. De namen van de lakken zijn:
1) 01, It's Showtime
2) 02, Blue Skyfall
3) 03, Let's Get Lost In Vegas
4) 04, Lost 'n Roses
5) 05, Plum Fiction
6) 06, Bronze Upon A time
7) 07, Stars & Stories
8) 08, My Big Green Wedding

Million Styles Effect Topcoat, €2,99
Catrice Million Styles
Ook komt Catrice uit met vier gehele nieuwe effect topcoats. Ik vind het jammer dat ze er op de afbeelding allemaal hetzelfde uitzien, of in ieder geval nagenoeg hetzelfde. Ik hoop dat ze in werkelijkheid verschillen, maar toch kan ik je vertellen dat ik nieuwsgierig ben naar deze lakken. De namen van de lakken kon ik op dit moment nog niet achterhalen.

Ombre Topcoat, €2,99
Catrice Ombre Top Coat 01 Colour of Change
Een geheel nieuw product dat ik nog niet ergens anders ben tegen gekomen. Een Ombre Topcoat. Dit product zou het beste werken op lichte kleuren. Breng één kleur aan op al je nagels en vervolgens op iedere laag weer een laagje topcoat, afwisselend in hoeveelheid aan laagjes. Ik moet zeggen dat ik hier wel nieuwsgierig naar ben en voor die prijs denk ik wel dat ik deze ga uitproberen.

Brightning Base Coat, €2,79
Catrice Colour Brightening Base Coat
Naast een speciale topcoat komt Catrice ook uit met een speciale Base Coat. Breng deze basecoat aan op je nagels en je hebt geen nagellak meer nodig om een uniek effect te hebben op je nagels. Ik ben benieuwd naar deze basecoat!


Nieuwe lakken standaardcollectie €2,99
catrice ultimate colour nail laquer
In totaal zullen er 9 nieuwe lakjes uit komen. Naar mijn mening zien ze er niet super spannend uit, maar na hun geweldige wisseling in het voorjaar snap ik dat ze het dit keer wat rustiger aan gedaan hebben. Wel moet ik zeggen dat de lakken erg geschikt zijn voor het najaar!
1) 01, First Class Up Grape
2) 02, Out Of The Dark
3) 03, Greige! The New Beige
4) 04, Must Have Steeletto
5) 05, Mind The Gap
6) 06, It's Time For Lavender
7) 07, Be My Violetine
8) 08, Blue And A Half Men
9) 09, Greyday, Greyday!

Dat was het weer betreft de nieuwigheden voor deze wisseling. Ik ben vooral benieuwd naar de Ombre Topcoat. Naast de nieuwe producten voor dit najaar, zal het ook betekenen dat er producten uit het assortiment zijn. Via een Duitse website kwam ik erachter welke producten het assortiment zullen gaan verlaten. Klik hier als je wil weten wat er naast de nagellakjes nog meer het assortiment uit zal gaan!

Leaving Products Autumn 2014
04 Leaving - Catrice Ultimate Nail Lacquer_1
04 Leaving - Catrice Ultimate Nail Lacquer_2
04 Leaving - Catrice Ultimate Nail Lacquer_3
Zoals je kan zien zijn het aardig wat lakjes die uit het assortiment zullen gaan. Ik denk dat ik toch een kijkje ga nemen in de Kruidvat als deze eruit gaan. Vooral naar nr 30, 43, 45 en 58! Misschien dat ik die nog een keer mee naar huis neem. Alle bovenstaande afbeeldingen zijn dus afkomstig van deze website.


Waar ben jij het meest benieuwd naar en van welk product vind jij het jammer dat dit het assortiment gaat verlaten (uiteraard mag je ook de niet nagellakproducten vermelden) ik hoor dit graag van jullie!

3 opmerkingen:

  1. Prachtige lakken komen er zeg! Ik ben zeker benieuwd naar de lakken en vlogens mij heb ik alle lakken al die eruit aan dus :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oooh wat een mooie glitterlakjes komen er weer aan! :)

    BeantwoordenVerwijderen