zaterdag 18 februari 2012

Review: Essence collectie voorjaar 2012

Hallo meiden!
Zoals ik al eerder aan heb gegeven zou ik proberen om van de lakjes die ik al heb kunnen bemachtigen in de winkel te swatchen. Bij deze! Het zijn er niet veel die ik gekocht heb, maar dit zijn wel degene die er voor mij bovenuit sprongen.

89 Kiss Me Goodbye:


Als je een kleurtje als basislak wilt gebruiken om een meisjesachtige Nail Art te creëren is er geen beter kleurtje dan dit kleurtje. Heel zacht en geeft een leuke toevoeging aan de collectie, gecombineerd met 04 Space Queen is het echt super meisjesachtig!
Wel een beetje teleurstellend vind ik het feit dat je wel drie lagen nodig hebt om dit resultaat te krijgen.


94 Gold Fever

De naam past compleet bij het kleurtje, lekker goud! Het bevat ook rode glittertjes en ik vind dat het me heel erg sterk doet denken aan het China Glaze Elecrtify lakje. Wat vinden jullie???
Buiten dat je het lakje drie keer moet gebruiken om dit effect te krijgen is het wel een leuk kleurtje en is het beter geschikt als topper dan als lakje.


95 Wanna Be Your Sunshine


Geel, een apart kleurtje nagellak maar zeker niet te missen in de collectie van Essence, sterker nog hij viel heel snel op! Het kleurtje dekt binnen twee lagen en droogt snel, ik ben super tevreden over dit leuke en verfrissende kleurtje!08 Night in Vegas
Gelukkig heeft Essence de nieuwe Special Effect Topper uitgebreid met een paar geweldige kleurtjes, het kleurtje Glorious Aquarius had ik al in bezit bij de It's Magic Collectie en daarom review ik alleen deze!
Het kleurtje droogt niet snel en moet je goed verspreiden om een leuk resultaat te verkrijgen, maar zoals er al op het dopje staat is het Mult Sparkling!
Een super tof nieuw toppertje!!:)


Ik hoop dat jullie hier wat aan hebben, ik zal eens kijken of ik binnenkort nog een aantal dingen kan bemachtigen. Ik ben benieuwd wat jullie vinden van deze lakjes!!

4 opmerkingen:

 1. Ik vind ze echt super! Ik heb ook nog met 'Kiss Me Goodbye' en 'Gold Fever' in mijn handen gestaan :P Agh, ik moest me van mezelf even inhouden ;) Zien er echt super uit en ik wil ze sowieso binnenkort ook halen!
  Night in Vegas heb ik ook en ziet er prachtig uit :)
  Liefs,
  Mia

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja leuk he!!:) Ik vind dat kleurtje Gold Fever een goeie vervanger voor het China Glaze kleurtje:D

   Verwijderen