woensdag 11 januari 2012

Inleiding

Hallo iedereen,
Dit is mijn eerste artikel op mijn blog. In dit artikel zal ik in het kort vertellen wat mijn blog precies inhoudt, waarom ik dit doe en wat ik er mee wil bereiken en even iets korts over mijzelf vertellen.

Wie?
Mijn naam is Sarah en ik ben twintig jaar. Ik doe de opleiding schoonheidsspecialiste met pedicure en ik heb een Havo als vooropleiding. Ik weet dus ook waar ik het over heb als ik bijvoorbeeld een review schrijf over nagellak.

Wat/Waarom?
Dit is een blog dat zal gaan over enkel nagellak. Ik ben een meisje die nog niet echt een vaste baan heeft en dus hier genoeg geld voor heeft. Zelf ben ik al een tijdje bezig met Nail Art en zoek ik de nagellakjes uit die in Nederland verkrijgbaar zijn voor een betaalbare prijs en een goeie kwaliteit (deze nagellakjes zullen meestal zo'n maximaal vijf euro kosten) en is dus geschikt voor iedereen die begint met Nail Art omdat ik zelf weet als geen ander hoe moeilijk het is om met Nail Art te beginnen.

Waarover?
Zoals ik al eerder aankondigde gaat dit over goedkope Nail Art die verkrijgbaar is in Nederland, dan heb ik het bijvoorbeeld over Essence, Catrice, Miss Sporty en noem al die merken maar op. Niet alleen laat ik de nieuwe trends zien en wat je er kan, maar ik schrijf ook reviews en vertel ik ook over de tools die ik gebruik en waar ik deze koop. Bij mij is het altijd mogelijk om zelf iets in te sturen als: Goh ik heb dit merk daar en daar ontdekt, moet je ook eens proberen of kan je daar een review over schrijven? Ik zal mijn uiterste best doen om jullie verwachtingen en wensen waar te maken, maar het moet Low Budget zijn en voor mij moet het ook haalbaar zijn, ik heb namelijk al aangegeven dat ik ook nog een opleiding volg.Geen opmerkingen:

Een reactie posten