vrijdag 5 december 2014

Mooie Combinatie: Icy Bouquet

Ik heb voor mijzelf een schema gemaakt waarin ik meer variatie ga gebruiken qua artikelen. Naar mijn mening heb ik teveel dezelfde artikelen en wil ik gewoon wat meer variatie! Vandaag dus weer een 'Mooie Combinatie'-artikel.


Mooie Combinatie: Icy Bouquet
 Dit zal het uiteindelijke eindresultaat worden. Perfect voor de koude winterdagen of voor de feestjes die er aan zitten te komen. Simpel, maar elegant en past snel bij je outfit. De meeste mensen zullen toch iets met zwart/wit/grijs of iets dergelijks gaan dragen en dan past dit heel mooi bij je look. Laten we beginnen!
Als eerste bracht ik twee lagen aan van OPI's 'NL 904, Bouquet of Violets'. Deze lak was een tijdje geleden te koop bij de Big Bazar (3 voor 12 euro). Het is een prachtige lak voor deze tijd van het jaar. Een paarse creamy lak met een blauwe ondertoon. I like it a lot! Erg uniek en hij droogt lekker snel. 
Daarover heen heb ik een prachtige lak van Essence aangebracht. Deze lak is sinds deze wisseling te koop en ligt nu nog in de winkels. Perfect voor de komende dagen, niet alleen door de naam maar ook door de koele ondertoon. Deze lak heet '21, Icy Fairy' en is afkomstig van de Effect Nail Polish collectie. Links zie je hoe de lak er 'normaal' uit zou moeten zien en rechts over de OPI lak heen.
Nog wat foto's om te laten zien hoe mooi deze combinatie is. Prachtig zo die paars/blauwe gloed van de Essence lak over de OPI nagellak heen. Hier kan je toch uren naar staren?


Wat vind je vind je van deze combinatie? Zou jij zoiets durven dragen om je nagels mee te pronken? Zo niet, wat zou jij graag willen zien on te dragen voor de feestdagen? Laat het me weten!

2 opmerkingen: