maandag 1 december 2014

15x... Flower Nail Art

In het artikel 15x... laat ik jullie (je raad het al) 15x hetzelfde zien, maar dan net eventjes anders. Vandaag laat ik 15x... een manier zien om bloemetjes op je nagels te krijgen!

15x... Flower Nail Art
Bloemetjes! Ze maken je leven eeen stuk leuker. Vooral  Er zijn verschillende manieren om bloemetjes te maken. De twee bekendste zijn wellicht met een dotting tool (of de achterkant van een naald/boppypin of iets dergelijks) en de one-stroke techniek. Ook is de stamping techniek onmisbaar bij het maken van mooie bloemetjes. Vandaag laat ik er 15 zien hoe je leuke bloemetjes kan krijgen op je nagels. 
1)

Dit is de makkelijkste manier om bloemetjes te maken. Wat heb heb je nodig? Een basecoat om je nagels te beschermen, een zwarte en witte lak en een topcoat. Ook heb je nog een dotting tool/bobby pin of iets dergelijks nodig om stipjes mee te zetten. Breng eerst de basecoat aan, vervolgens breng je op vier nagels een zwarte lak aan op één een witte lak. Vervolgens breng je vijf stipjes aan van de tegengestelde kleur (dus zwart op wit en wit op zwart). Als je dit laat drogen dan kan je met dezelfde achtergrond kleur weer een grote stip in het midden van de bloem zetten.

2)
Hetzelfde principe als hierboven, maar dan met drie kleuren in plaats van twee. Verschillende bloemen in verschillende kleuren kan natuurlijk ook. Zoals het hier is gedaan vind ik super cute!

3)
Dit is een vergelijkbare manier, maar in plaats van één grote stip. Drie kleinere stipjes. Heeft wat vintage-achtige iets.

4)
Of met beads in het midden van de bloemetjs. Dat geeft een hele chique look! Vooral met de stipjes in het midden. Ik vind dit een van de leukste en makkelijkste manieren om bloemen te maken.

5)
Wil je ze niet over je gehele nagels? Als French Manicure is het ook echt geweldig schattig en leuk. Als je meer van de simpelere nail arts bent die niet zo opvallen, dan is dit wel een leuke.

6)
create nail art using fake nail designs
Bron
Op deze manier is het ook erg egelant. Nog steeds simpel, maar je nagels zijn net eventjes anderse dan anders.
7)
En dit is de bekendste manier om bloemetjes op je nagels te maken. Hetzelfde principe, maar dan echt iets anders.

8)
Dit is ook een hele bekende manier om een bloem te maken. Je maakt ook nu weer stipjes, maar je sleept ze als het ware naar het midden. En je vult de witte lak in met kleur. Cute!

9)
Dit is dan wellicht niet een 'standaard'-type bloem, maar je kan ze ook op deze manier maken. Dit is een kwestie van een grote stip zetten met daar in twee kleine 'c'-vormen van een lichtere kleur en de blaadjes. Ik denk dat ik dit één van de makkelijkste manieren vind om bloemetjes te maken.

10)
Met een dotting tool kan je ook bloemetjes van binnen naar buiten maken. Het hoeft niet eens perfect te zijn en je krijgt al een leuk resultaat!

11)
Je kan ook met een kwastje de bloemetjes verven. Dit is wat moeilijker, maar kan de prachtigste resultaten leveren. Ik vind deze van Ramona (BeautyNailsFun) erg mooi. Als je wil leren hoe je bloemetjes moet maken, check haar kanaal even. Zij is erg goed!

12)
OMD Challenge - Day 21 stamping
Wil je strakke bloemetjes, maar ben je zelf niet zo strak? Stamping nail art kan natuurlijk altijd! Deze nagels zijn vooraf al ingekleurd en als een soort decals op de nagels gestempeld. 

13)
En dit is toch wel mijn favoriet en het lastigste om te maken! One-Stroke Flower techniek. Deze techniek wordt vaak gedaan door schilders op canvassen (denk aan natuurschilderijen) en op je nagels kan het natuurlijk ook. Ik vind dit toch zoooo mooi!

14)
Geen zin om zelf bloemetjes te maken? Decoratie kan natuurlijk ook! Hierboven zie je een nail art door middel van Fimo. Fimo is een soort klei waar je van alles mee kan maken. Er worden ook fimocanes gemaakt (kan je bijvoorbeeld kopen op Ebay) en kan je gebruiken voor je nagels. Je kan natuurlijk ook gewoon nagelstickers gebruiken, zoals hier.

15)
Als laatste heb ik deze Acrylbloemen voor jullie, Acrylnagels is een vak apart, vandaar dat ik deze als laatste heb neergezet, maar als je dit onder knie hebt. Dan kunnen ze de mooiste nagels van allemaal worden. Kijk hoe leuk de bovenste bloemen zijn!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten