zaterdag 29 november 2014

Essence: Preview TE, Like An Unforgettable Kiss

De ene Limitied/Trend Editie ligt nog maar net (of in sommige winkels nog niet) in de winkels, of ze maken de volgende alweer bekend. Dat vind ik altijd erg fijn bij Essence. Op deze manier kan je ruim op tijd geld sparen voor de producten die jij graag zou willen.

Essence: Preview TE, Like An Unforgettable Kiss
01
Als ik deze promofoto zie, dan heb ik het idee dat deze collectie uit zal komen in het voorjaar met vrolijke pastelkleuren. Ik verwacht dat deze collectie blauwe kleuren, paarse, roze en lila kleuren zal bevatten. Typische kleuren voor in het voorjaar dus. Let's see what we got.

maandag 24 november 2014

Preview: Catrice LE, Viennart

Met de feestdagen inzicht komen steeds meer collecties uit met feestkleuren. Denk dan vooral aan rood, paars, goud, zilver, zwart. Toch zijn er steeds meer merken die het net even anders willen doen, maar toch die traditionele kleuren wil behouden. Dat bedacht Catrice zich ook met het uitbrengen van de huidige LE collectie. Tijd om eens een kijkje te nemen naar deze collectie.


Preview: Catrice LE, Viennart
 photo 10422159_10152739467009911_8972153681338864780_n_zpsadd90252.jpg
Als ik deze collectie zo bekijk, dan denk ik aan hele klassieke kleuren zoals zilver en rood en nudekleuren en dan toch een beetje anders, wat moderner. Ik werd nieuwsgieriger!

zaterdag 22 november 2014

Review: Maybelline LE, Acid Wash

Momenteel ligt deze Limited Editie nog in de winkels met 50% korting dus mocht je benieuwd zijn naar deze collectie, dan kan je hem nog goedkoper aanschaffen ook! Na de vorige collectie was ik enigszins teleurgesteld bij het zien van de neonkleurtjes die ze een tijdje hadden uitgebracht. Deze heb ik dan ook niet aangeschaft. Het duurde daarna weer een tijdje voor er een nieuwe collectie uitkwam en ik zag hem al bij Beautygloss voorbij komen (die niet enthousiast was, maar haar mening over nagellak zegt niet zoveel) en ik was er wel benieuwd naar. Enkel door mijn privésituatie zijn sommige dingen een beetje uitgesteld. Toch is hier de review van deze collectie! Zou ik net zo enthousiast zijn als de voorgaande collecties? Ik was benieuwd!


Review: Maybelline LE, Acid Wash
In Nederland zijn er in totaal, net zoals altijd, 4 verschillende kleuren uitgekomen. Best aparte kleuren waar wellicht een leuke nail art mee te maken valt. Het zijn vrij lichte kleuren, maar wat mij betreft geschikt voor het hele jaar. De kleuren zijn: 1) nr245, Lilac Rebel; 2) nr247; Ripped-Tide; 3) nr248, Bleached Blue en 4) nr250; Top Splatter.

maandag 10 november 2014

Nail Art Tutorial: MTV EMA's Sponsored by Essence (Video)

Eigenlijke wilde ik deze tutorial aan jullie laten zien voordat de EMA's waren, maar ik besloot het als een soort NOTD te doen. Ten slotte is het ontwerp wat ik echt op mijn nagels gedragen heb. Als Essence volgend jaar de EMA's weer sponsored, kan je natuurlijk deze nail art ook dragen. Dus besloot ik hem alsnog te plaatsen.


Nail Art Tutorial: MTV EMA's Sponsored by Essence (Video)
Het is niet echt een ingewikkelde nail art (naar mijn mening), maar deze nail art kost wel wat tijd. Ik hoop dat jullie het leuk vinden en dat jullie het een keer zullen dragen. Laat mij weten wat je ervan vond!

donderdag 6 november 2014

Hot or Not: Gradiënt/Ombre Nails

Een trend die vrijwel onmisbaar is op dit moment zijn de gradiënt/ombre nagels. Deze techniek is ontzettend eenvoudig en kan je saaie nagels in een mum van tijd omtoveren tot de meest indrukwekkende nagels. Dit effect kan ook dienen als een mooi achtergrond voor nail art, of als nail art zelf. Er zijn verschillende manieren om deze techniek op je nagels te krijgen en vandaag laat ik er een paar zien en mogen jullie bepalen wat jullie vinden. 'Hot or Not'.


Hot or Not: Gradiënt/Ombre Nails

dinsdag 4 november 2014

15x... Stripes Nail Art

Het is alweer een tijdje geleden, maar ik heb weer een 15x... artikel voor jullie in petto. In dit artikel laat ik jullie 15x verschillende manieren zien hoe je een bepaalde nail art kan maken. Voorheen liet ik jullie 15x French Tip Designs en 15x Polka Dots zien. Vandaag laat ik jullie 15x verschillende manieren zien om een eenvoudige nail art te maken met strepen.


15x... Stripes Nail Art
Stripes, Streepjes of lijnen het is maar hoe je het wil noemen. Het komt uiteindelijk allemaal op het zelfde neer en iedereen weet, je kan nergens zonder ze. Niet in de wiskundewereld, scheikundewereld, maar ook niet in de visagiewereld of sportwereld. Overal zie je ze en overal gebruik je ze, zo ook op je nagels! Horizontaal, verticaal of diagonaal. Het kan allemaal en ze zorgen allemaal weer voor een ander effect op de nagels. Kijk mee naar 15 voorbeelden om de stripers toe te passen op je nagels.


zondag 2 november 2014

Overige: Spam Je Blog #14


Het is weer november! Wat gaat de tijd snel zeg... Voor mijn gevoel zijn de feestdagen van 2013 net voorbij en voor je het weet zitten we in de feestdagen van 2014. Afijn, een nieuwe maand betekent een nieuwe 'Spam Je Blog'!