zaterdag 28 juni 2014

Preview BornPrettyStore Products+kortingscode

Zoals jullie wel weten bestel ik regelmatig wat via de internationale webshop BornPrettyStore (ook wel bekend als BPS). Ze hebben mooie producten voor een lage prijs en (vaak) gratis verzendkosten. Ook is de levertijd erg snel (vaak binnen twee tot max drie weken) en is de kwaliteit van de producten vaak erg goed. Nadat ik voor de eerste keer gecontacteerd werd door BPS om Reviews te schrijven van verschillende BPS-producten zoals dus de Scented Topcoat en 'Yoghurt' nagellak waren ze zo blij met mijn enthousiasme over hun producten dat ik enkele weken geleden weer bericht kreeg met de vraag of ik wat wilde uittesten. Dit liet ik me geen tweede keer zeggen dus na een paar keer mail contact gehad te hebben heb ik drie producten gekregen om aan jullie te laten zien. Vandaag is het geen review, maar een preview. Van alle producten komt er nog een review van online.

Preview BornPrettyStore Products
In totaal heb ik drie producten mogen uitzoeken om uit te testen. Erg fijn is het ook dat ze allemaal betaalbaar zijn waardoor het voor jullie ook een stuk leuker wordt om de producten aan te schaffen. De volgende producten heb ik uitgezocht: 1) Imageplate organiser, 2) Imageplate QA49 en 3) Nail Accessory stickers YG-026.  

donderdag 26 juni 2014

Getest: Maybelline Colorshow Nail Art Kit

De laatste tijd ben ik erg positief over Maybelline. Ik denk zelfs wel dat ik kan zeggen dat het één van mijn favoriete merken op het moment is betreft nagellak. Vooral de Colorshow vind ik echt fantastisch en daar hebben jullie al meerdere reviews van kunnen lezen. Voor degene die de Colorshow collectie niet kennen. Dit is een speciale lijn van Maybelline die gericht is op nagels, met name nail art. De nagellakjes uit deze collectie zijn ook ontzettend mooi te gebruiken voor nail arts en ze zijn allemaal vrij uniek (bekijk maar eens de reviews die ik schreef). Dus toen ik een nail art kitje zag staan bij de Kruidvat met daarin verschillende tools, kon ik het uiteraard niet laten deze niet mee te nemen en voor €4,99 nam ik deze mee om uit te testen en tegelijkertijd voor jullie te reviewen!


Getest: Maybelline Color Show Nail Art Kit
Wat zit erin? In totaal zitten er drie producten. Er zit een dubbelzijdige dotting tool, een striper brush en nail tape in. Het leuke was dat ik bij het aanschaffen zo geobsedeerd was door het ontzettend dunne striper kwastje, dat ik pas bij thuiskomst eigenlijk merkte dat er een Nail (striping) Tape inzat. Dat is nog eens een leuke verassing! Erg handig.

maandag 23 juni 2014

Review: Catrice LE, Carnival Of Colours

Het WK is inmiddels inmiddels al een week bezig. De poulerondes zijn bijna afgelopen en als enige land samen met Chili kunnen zij zeggen dat ze door zijn naar de volgende ronde. Iets wat vrijwel niemand had aanzien komen omdat ze bij Spanje in de poule zaten. Nu het WK volop bezig is, zijn er talloze merken die met allerlei WK promo's uit zijn gekomen en kunnen de geliefde beautymerken natuurlijk ook niet achterblijven. Catrice had al enige tijd geleden aangekondigd te komen met 'Carnival Of Colours.' Hiervan heb ik twee nagellakjes meegenomen die ik graag aan jullie wilde laten zien.


Review: Catrice LE, Carnival Of Colours
Deze collectie bevatte een hoop lakjes (maar liefst 7!), maar er waren er maar twee waar mijn ogen direct naar toe gleden en mijn aandacht vasthielden. Ik was in eerste instantie niet zo lyrisch over deze collectie, maar dat had wellicht vooral te maken door de verrassende twee collecties hiervoor. Toch was ik erg verrast bij het zien van deze gele en groene lak. Het is lastig om dit soort lakken zonder shimmer/glitter of wat dan ook te vinden en vooral de dekking dus zonder twijfel belandde de gele al direct in mijn mandje terwijl ik wel even moest nadenken over de groene lak. Toch besloot ik deze te nemen om dit echt een perfect nail art kleurtje is. Tijd om te testen!

vrijdag 20 juni 2014

Preview: Catrice LE, Carnival Of Colours

Het WK in Brazilië nadert is inmiddels al volop bezig, dus komen merken zo langzamerhand allemaal uit met Limited Edities die hier op gebaseerd zijn. Eerder zagen jullie al Viva Brasil voorbij komen van Essence. Na Essence volgt (hoe kan het ook anders) zusterbedrijf Catrice om Brazilië te eren in volle glorie. Bekijk de LE hier!


Preview: Catrice LE, Carnival Of Colours
Als ik denk aan Carnival, Brazilië en WK dan denk ik aan felle kleuren en zeer gevarieerd. Kleuren zoals blauw, geel, oranje, groen, paars en noem het maar op. Kijken of ook deze LE zich daar aan gehouden heeft.

woensdag 18 juni 2014

Nail Art Tutorial: Easy Summer Design (Filmpje)

De tijd gaat zo snel dat ik me laatst realiseerde dat het alweer twee maanden geleden is dat ik een nail art filmpje plaatste. Daarom heb ik besloten er weer eentje te filmen en te bewerken, dit laatste kostte me wat meer tijd dan ik had verwacht. Ik heb namelijk een paar nieuwe technieken en manieren van filmen+editten uitgeprobeerd en ik ben ontzettend benieuwd wat jullie ervan vinden. Vandaag is het een tutorial die iedereen in principe gemakkelijk zou kunnen maken en toch vrolijk en niet standaard is. Ik hoor graag wat jullie ervan vinden.


Nail Art Tutorial: Easy Summer Design (Filmpje)

zaterdag 14 juni 2014

The Nail Art Manual: -Hoofdstuk 1 De Basis- § 1 Verzorging, Benodigdheden (Deel 2)

Zoals beloofd, is hier deel 2 van het eerste stukje verzorging. Mocht je het eerste deel vorige week niet gelezen hebben, dan kan je hier het nog eens rustig doorlezen. 

woensdag 11 juni 2014

Review: Flormar nailpolish (Part 1)

Zoals jullie wel gemerkt hebben zijn er vrijwel geen artikelen afgelopen maand online gekomen. Dat heeft voornamelijk te maken met ruimte te kort op mijn laptop. Hierdoor was het voor mij niet mogelijk foto's te maken en bewerken. Zonder foto's geen review! Daardoor heb ik besloten een externe harde schijf waardoor ik dus even vooruit kan met mijn ruimte. Er gaan dus vanaf vandaag meer artikelen online komen en om te beginnen met een paar nagellakken van een merk dat ik nog niet eerder voor jullie heb gereviewed: Flormar.

Review: Flormar Nailpolish (Part 1)
Wie mij op instagram volgt (@myfantasticnails) weet dat ik enkele weken geleden naar Amsterdam ben geweest en heb geshopt. Uiteraard moest ik even een bezoekje brengen aan de winkel Flormar, een winkel waar ik veel lovende dingen hoor van VeraCamilla over de mooiste lipsticks tot meest gepigmenteerde oogschaduws tot bijzondere nagellakjes voor een betaalbare prijs. Ik heb er in totaal zes meegenomen, vandaag laat ik de eerste drie zien die uit de vaste collectie komen.

zaterdag 7 juni 2014

The Nail Art Manual: -Hoofdstuk 1 De Basis- § 1 Verzorging, Benodigdheden

Door een foute berekening van de vorige keer en omdat ik besloten heb dit toch wat vaker te doen, heb ik voor jullie alweer het volgende deel klaar liggen van 'The Nail Art Manual'. Ik heb al uitvoerig besproken hoe de indelingen van de hoofdstukken eruit gaan zien. Mocht je dat gemist hebben, klik dan hier. Het eerste hoofdstuk gaat over de verzorging. Er worden verschillende aspecten besproken in dit deel van het eerste hoofdstuk. Ieder aspect wordt een apart artikel. Zo bestaat dus het eerste deel van hoofdstuk 1 uit vijf verschillende artikelen die allemaal anders zullen zijn. We gaan kijken naar de benodigdheden, stap voor stap, Do's and Dont's, DIY's en voeten. Het onderwerp DIY's zal wellicht wat groter zijn en zal waarschijnlijk bestaan uit verschillende artikelen. Daar ben ik zelf nog niet helemaal over uit! Vandaag dus het eerste deel van de allereerste paragraaf: Benodigdheden! 

vrijdag 6 juni 2014

Overige: Spam Je Blog #12

Alweer een jaar voorbij? Jeetje, wat gaat de tijd toch snel. Helaas sneller dan je denkt, maar voor jullie wel weer erg fijn. Het is namelijk spamtijd! In het begin deed ik het altijd aan het einde van de maand, maar dit werd nog al eens vergeten waardoor het naar het begin van de maand geschoven werd. Het is nu de eerste week van juni en dus Spamtijd! Spammen is normaal gesproken niet zo netjes om te doen, maar ik kan me er wel wat bij voorstellen dat je graag wat bekender wil worden met je blog. Daarvoor is nu de mogelijkheid om je blog te spammen!

woensdag 4 juni 2014

Hot or Not: Dotted Nailpolish

Polka Dots is een trend die nooit over lijkt te gaan. Sterker nog, het lijkt de laatste tijd hotter dan ooit! Niet zo gek ook als jij je bedenkt dat je met dots (Nederlands: Stipjes) van alles kan bedenken. Tot de meest schattige kledingoutfits of stoere nagels. Je kan er van alles mee en niks is te gek. Naast de bekende Polka Dots nail art, zie ik een andere trend die hier veel van weg heeft en zelfs als inspiratie hiertoe geleidt heeft. Dan heb ik het over Dotted Nailpolish.


Hot or Not: Dotted Nails
Een geheel nieuwe trend is het niet helemaal, want de bekende Indie nagellakjes hadden ze al langer. Echter steeds vaker en vaker zie ik merken hiermee uitkomen. Eerst had alleen de Claire's deze lakjes nog of Maybelline, maar nu komen ook merken als Flormar op de markt met deze trend en ik laat jullie een aantal leuke afbeeldingen zien. Daarna kunnen jullie zelf bepalen of deze trend HOT or NOT is.

maandag 2 juni 2014

Review: Catrice LE, Haute Future

Op het moment heeft Catrice een onwijs mooie collectie in de Kruidvat liggen. Deze collectie zorgt er helemaal voor dat je je waant in de toekomst, dus ben jij een een glitterfan, houd je van futuristische films en series zoals Back to the Future of Star wars en ben je een nagellaklief hebber? Dan is deze collectie wellicht wel wat voor jou! Klik snel verder om daar achter te komen.


Review: Catrice LE, Haute Future

De naam is vrij makkelijk gekozen en toch leuk bedacht. Haute Couture in de toekomst? Dan komen er allerlei gevoelens in mij op. Bizarre kleding met allerlei strakke lijnen die asymetrisch verwerkt zijn. Holografische glitters zijn niet meer weg te denken en dan nog maar te zwijgen over de bijzondere effecten die je kan krijgen met je make-up. Ja, toen ik deze LE aan zag komen was ik direct nieuwsgierig en na het zien van foto's van Duitse bloggers, besloot ik de lakjes te halen. Die zie je hier ook allemaal op de foto.