zaterdag 30 november 2013

Preview: Essence Adventkalender 2013

De feestmaand komt er weer aan en net als ieder jaar komt Essence ook dit jaar weer met de Essence Adventkalender uit waarbij je de leukste Essence producten op huid, nagel en geurverzorging gebied kunt winnen. Dus ben jij, net als ik, ook zo'n fan van Essence? Dan is de volgende maand zeker een maand die je niet mag missen! Klik op 'Lees Meer' voor meer informatie.


Preview: Essence Adventkalender 2013

vrijdag 29 november 2013

Overige: Spam je Blog #6

Het einde van de maand nadert en dat betekent dus weer spam tijd! Spammen is normaal gesproken niet zo netjes om te doen, maar ik kan me er wel wat bij voorstellen dat je graag wat bekender wil worden met je blog. Daarvoor is nu de mogelijkheid om je blog te spammen!


donderdag 28 november 2013

Nail Art Tutorial: Christmas Floral Design (Filmpje)

Vandaag heb ik weer een nail art tutorial voor jullie in videovorm! Dit keer eentje die geïnspireerd is door de winter en de kerst. Ik hoop dat het duidelijk is voor jullie en laat me vooral weten wat je er van vindt! 


Nail Art Tutorial: Christmas Floral Design

dinsdag 26 november 2013

Hot or Not: Reversed Half Moon Manicure

Een trend die afgelopen lente ontzettend populair is, maar volledig langs mij heen is gegaan, is de 'Reversed Half Moon Manicure'. Deze trend was overal te zien, op de catwalks en is volledig langs mij heen gegaan. Ik denk dat ik ook wel weet waarom, omdat ik persoonlijk niet zo'n fan ben van deze trend, Misschien is het wel wat voor jou? Deze nail art staat ook wel bekend als 'Ruffian' Nail Art.

Hot or Not: Reverse Half Moon -Ruffian' Manicure
1)
2)
3)
4)
5)
6)
7)
8)
9)
10)


Op zich heeft het wel wat, zeker in combinatie met een nail art zoals in afbeelding tien. Ik vind het wel een trend die heel strak gemaakt moet worden en waarbij een juiste keuze aan kleuren gedaan moet zijn. Als het niet netjes is gedaan of de kleuren zijn niet juist gekozen, dan vind ik dit niet echt wat voor mij. Wat vind jij van deze nail art?

zondag 24 november 2013

Get To Know Me: Instagram, Week 46

Iedere zondagmiddag probeer ik trouw mijn foto's van instagram van de afgelopen week in een blogpost te zetten. Soms moet ik me er echter toe zetten om het echt te doen, want dit artikel schrijf ik vaak pas aan het eind van de ochtend/begin van de middag. Waarom? Omdat ik altijd probeer zoveel mogelijk foto's er op te zetten.

Get To Know Me: Instagram, Week 46

Deze week was er genoeg te doen. Zo heb ik onder andere gewerkt en ben ik naar de Hunger Games gegaan! Kijk mee voor de foto's die ik afgelopen week gemaakt heb...

zaterdag 23 november 2013

Essence: Preview TE, Superheroes

Dames, ik ga jullie denk ik erg blij maken met dit leuke nieuws van Essence. Essence komt namelijk uit met een collectie waar ik heel erg van hoopte dat deze ook naar Nederland zou komen en ja, vanaf januari 2014 komt hij dan ook eindelijk naar Nederland. Dan heb ik het natuurlijk over de prachtig mooie Trend Editie: Superheroes!


Essence: Preview, TE Superheroes
Altijd al een superheld willen zijn, maar nooit de moed gehad?! Dan laat Essencen nu je dromen uit komen met deze superleuke Trend Editie genaamd Superheroes. Dit is een Trend Editie die vanaf januari in de winkels zal liggen. Kijk mee als je geïnteresseerd bent in deze collectie!

donderdag 21 november 2013

Preview: Catrice LE, Feathers&Pearls

Inmiddels beginnen alle merken zo langzamerhand hun kerstcollecties bekend te maken. Zo ook Catrice, die nu uitkomt met de Feathers&Pearls collectie. Een collectie die zeker de moeite waard is om te kijken!


Preview: Catrice LE, Feathers&Pearls
Feathers and pearls is een collectie die halverwege december (voor de feestdagen dus) uit zal komen. Zover ik nu naar de persfoto kijk en dit combineer met de naam van de LE, verwacht ik veel glitter and glamour in een chique manier.

woensdag 20 november 2013

Shoptip: Kruidvat Make-Up 1+1 en Gratis Essence nagellak

Ik heb weer een hele leuke shoptip om met je te delen. Dit keer niet één, maar twee! Beiden gaan over de Kruidvat, vandaar dat ik ze allebei in één artikel heb gedaan!


Shoptip: Kruidvat Make-Up 1+1 en Gratis Essence nagellak
Als eerste heb ik deze aanbieding voor jullie. Deze is namelijk alleen vanavond geldig van 17.00 tot 20.00uur. Je leest het goed, de Kruidvat zal hier speciaal voor geopend zijn en alle make-up zal dan 1+1  gratis zijn. Ideaal voor de feestdagen, maar ook als je zelf iets wil inslaan. Ik heb in ieder geval al een aantal dingetjes op mijn lijstje staan die ik wil hebben!

dinsdag 19 november 2013

Review: Fengshangmei *Budget* Stamping Kits -Part 1-

Onder andere in mijn shoplog en instagramfoto's zagen jullie ze al voorbij komen, de budget Stamping Kits die ik had gevonden in een Chinees winkeltje. Vandaag laat ik jullie daar mijn mening over weten. In totaal heb ik er drie, dus het zullen behoorlijk wat foto's worden. Benieuwd of deze budgetvariant werkt of niet? Klik dan op 'Lees Meer' voor het gehele artikel.

Review: Fengshangmei Stamping Kits
Persoonlijk had ik nog nooit gehoord van het merk Fengshangmei. De Plates zagen er goed uit en voelden al diep aan in de verpakking en dat was dus een goed teken. Slechts voor €1,00 per stuk nam ik ze mee. Ik kocht deze in het lokale Chinese winkeltje, maar wellicht kan dat ook bij jouw winkeltje in de buurt. Totaal heb ik er drie gekocht, alle drie bevatten een imageplate, scraper en een stamper. De scraper is van plastic, daar houd ik wel van! Nog een pluspuntje dus, ben benieuwd!

zondag 17 november 2013

Get To Know Me: Instagram, Week 46

Er als alweer een week voorbij en dus een nieuwe instagrampost. Deze week was weer lekker een drukke en volle week, veel gewerkt en ook leuke foto's gemaakt. Benieuwd naar mijn week? Blijf dan kijken!

Get To know Me: Instagram, Week 46
Deze week heb ik aardig wat foto's gemaakt, ondanks dat het druk was met werk. Ik heb besloten gewoon foto's te maken ook al denk ik weinig tijd hiervoor te hebben. Zo blijven jullie tenminste een beetje up-to-date!

vrijdag 15 november 2013

Review: Big Bazar, O.P.I. Shatter collectie

Deze review stond voor mij al een tijdje op de planning om te doen, maar doordat ik de zilveren lak nog wilde kopen. Wachtte ik nog even af. Dus toen ik van de week eindelijk het laatste lakje in mijn bezit had, was het tijd om foto's te maken en de review online te zetten!

Review: Big Bazar, O.P.I. Shatter Collectie
In totaal zijn er zo'n zeven lakjes beschikbaar uit de Shatter collectie. Dit is een collectie in samenwerking met Katy Perry en Serena Williams. Na het uitbrengen van de zogenoemde 'Crackle' lakjes, waren ze een tijdje immens populair en zijn ze sindsdien overal te koop. Inmiddels is de hype een beetje over, maar niet voor mij. Zeker niet als ik van een High-End merk, ze voor budgetprijzen kan krijgen. I love that! 
De lakjes waren tijdelijk €1,99 en nu €2,99 (nog goedkoop als je beseft dat ze normaal rond de €15,- kosten). De volgende lakjes heb ik in mijn bezit: 1) Gold Shatter; 2) Super Bass Shatter

woensdag 13 november 2013

Mooie Combinatie: NYC en OPI

Op instagram liet ik jullie een foto zien van twee lakjes gecombineerd met elkaar. Deze had ik gecombineerd gedaan in en review (die nog online komt). Dit is een combinatie aan lakjes van NYC en OPI (deze zijn zeer goedkoop te koop bij de Big Bazar). 


Mooie Combinatie: NYC en OPI
Tijdens het maken van de swatches had ik gebruik gemaakt van de prachtige lak van NYC genaamd Blue Sky. Dit is een van de best dekkende mintkleurige lakken ooit! Helaas wel Limited dus ik ga denk ik nog een paar reserves halen! De lak van OPI kocht ik in de Big Bazar. Een prachtig mooie gouden crackle en toen ik deze aan het swatchen was vond, ik het zo'n mooie combinatie dat ik hem met jullie deelde op instagram (@myfantasticnails) en waren veel van jullie enthousiast geworden!

maandag 11 november 2013

Nail Art Tutorial: Colourful Mosaic with Essence Tattoo Pen (Filmpje)

Door de drukte van de afgelopen weken ben ik weinig toegekomen aan nail arts maken. Nou het maken niet echt, maar het filmen/fotograferen. Vandaag heb ik er eentje voor jullie waar veel vraag naar is. Namelijk de nail art met de Essence Nail Art Tattoo Pen!

zondag 10 november 2013

Get To Know Me: Instagram, Week 45

Een hele goeie dag op deze zondag. Afgelopen week was een leuke, drukke week maar met weinig foto's (helaas), maar enjoy met het lezen van mijn week!


Get To Know Me: Instagram, Week 45
Afgelopen week was een rare week. Ik heb zeker wel het een en ander gewerkt, maar ben ook vrij geweest. Op de dagen dat ik vrij was, had ik weer genoeg te doen (vandaar ook dat er afgelopen week weinig artikelen online zijn gekomen).

zaterdag 9 november 2013

Verzamelshoplog: Kruidvat, Voordeelshop, Big Bazaar en meer...

Op Instagram kondigde ik al aan dat ik de afgelopen maand het een en ander weer heb gekocht. Om het jullie gemakkelijk te houden, heb ik besloten alles in één shoplog te doen. Hierdoor is hij iets uitgebreider dan normaal, maar ik hoop dat jullie het leuk vinden!


Verzamelshoplog: Kruidvat, Voordeelshop, Big Bazaar en Meer
Dit is een overzicht van de gekochte producten. Het is behoorlijk wat, en tja soms heb je dat wel eens. Van die periodes, ik denk dan ook wel dat deze maand een No-Beauty-Buy maand gaat worden. Ik weet niet meer zeker wat ik wel en niet allemaal heb gekocht de afgelopen twee maanden dus het kan zijn dat jullie sommige dingen dubbel zien.

donderdag 7 november 2013

The Nails Of... Vanessa Hudgens

Wie kent haar niet? Ze zingt, ze danst, ze acteert en ze is wereldberoemd van de film: High School Musical met als tegenspeler Zac Efron die de jonge Troy speelt waar ze zelfs ook nog een lange tijd een relatie mee gehad heeft. Dan heb ik het natuurlijk over niemand minder dan Vanessa Hudgens.
Ik zag enkele leuke foto's van haar nagels op het internet staan en deze wilde ik graag met jullie delen. Benieuwd naar haar stijl? Klik dan op 'Lees Meer'.


The Nails Of... Vanessa Hudgens
1) Messy with Black and Silver
Haar make-up ziet er vrij neutraal uit op de foto (niet verkeerd overigens), maar haar nagels zijn wel totaal anders. In combinatie met zwart en zilver dat er een beetje messy eruit ziet, maakt het wel leuk met haar mooie ooglook. Doordat haar nagels qua kleuren vrij 'rustig' zijn, benadrukt ze haar handen door leuke opvallende sieraden toe te voegen. Love it!

dinsdag 5 november 2013

Hot or Not: Vinylux Nagellak

Gellak, je lijkt er haast niet zonder te kunnen tegenwoordig. Dat is niet zo gek ook, als je je beseft dat je met gellak vaak zo'n twee weken lang perfect gelakte nagels hebt, met alleen een beetje uitgroei. Ideaal voor iedereen die toch wat verzorgde nagels wil hebben, maar dit niet iedere drie/vier dagen opnieuw wil lakken.
Vaak laat je de gellak bij een salon doen, omdat zo'n lamp aanschaffen toch nog best wel duur is (zelfs die van Essence is al gauw €40,00 en dat is nog goedkoop!). Tegenwoordig zie ik toch steeds meer merken komen waarbij je een gellak resultaat krijgt, zonder lamp te gebruiken. Dit wordt ook wel Vinylux nagellak genoemd. Wel moet je hier vaak een speciale topcoat voor aanschaffen. En doordat dit een opkomende trend is, wilde ik deze toch graag met jullie delen!


Hot or Not: Vinylux Nagellak
1)

maandag 4 november 2013

Inspiring Pictures: Geometric

Rechte lijnen, we houden er allemaal van. Is het niet voor wiskunde, dan is het wel voor het ontwerpen van een gebouw. Ook wordt het veelal gebruikt voor een make-up look en voor op je nagels. Vanzelf sprekend dat je dus heel wat inspiratie kan ophalen uit Geometrie. Vandaar dat ik jullie vandaag een Inspiring Pictures Geometric heb!


Inspiring Pictures: Geometric
1)

zondag 3 november 2013

Get To Know Me: Instagram, Week 44

Week 44 is zojuist begonnen en dat betekent dus weer een nieuwe 'Get To Know Me' met een aantal hele leuke foto's, veel geshopt en leuke dingetjes. Nieuwsgierig naar mijn week? Kijk dan vooral me!


Get To Know Me: Instagram, Week 44
Week 43 was een leuke en gezellige week, met veel foto's gemaakt. Tijd om deze dus op week 44 te plaatsen! Enjoy met de foto's....

zaterdag 2 november 2013

Winactie: And the winner is.....

Vandaag is het dan zover! Tot vorige week konden jullie allemaal mee doen met deze winactie.
Vandaag maak ik bekend wie er gewonnen heeft! 
Voor mijn vaste lezers heb ik nog een keer extra jullie namen erin gedaan (voor vast geldt: als je al eens een reactie hebt achter gelaten vóór de winactie).