woensdag 31 juli 2013

Shoplog: Londen

Mijn zusje is enkele dagen naar London geweest en heeft een aantal mooie Beautyproducten (en nagellakjes) meegenomen. Ook een aantal voor mij en van haar mocht ik alle nagellakjes aan jullie laten zien. Ten slotte heb ik ook een deel mee betaald aan de nagellakjes en zijn ze daardoor ook van mij;). Ook heb ik nog één make-up product gekocht wat uit Londen komt en wat zij dus voor mij heeft mee genomen. Dit laat ik ook vandaag aan jullie zien! Het is echt ontzettend gaaf om deze producten in mijn stash te hebben en ben dan ook super blij ze met jullie te delen. Uiteraard komen er ook swatches van online! Voor nu krijgen jullie even wat previews te zien.

dinsdag 30 juli 2013

The Nails Of... Selena Gomez

In de reeks artikelen 'The Nails Of' laat ik jullie nail arts zien die worden gedragen door bekende celebs! Ik heb er al verschillende aan jullie laten zien, waaronder Rihanna en Lady Gaga, maar ook Katy Perry en Ke$ha. Nagels zeggen veel over een persoonlijkheid en dat is wel gebleken na enkele nail arts gezien te hebben van deze genoemde celebs. Hoe zou Selena haar nagels doen? Kijk mee!

maandag 29 juli 2013

Inspiring Pictures: Fashion

Fashion en make-up iets dat ongetwijfeld aan elkaar gekoppeld is. Het een kan niet zonder het ander en andersom. Regelmatig creëren nail artiesten de prachtige creaties die gebaseerd zijn op kledingstukken. Vandaag laat ik eerst enkele voorbeelden zien en daarna prachtige printjes! 

zondag 28 juli 2013

Overige: Spam Je Blog! #2

Een hele goeie middag op deze zondag! Het is alweer een tijdje geleden, maar ik vond dat het wel weer tijd was voor een 'Spam Je Blog' artikel! Dus bij deze! 

zaterdag 27 juli 2013

DIY: Nail Oil (Filmpje)

De laatste tijd ben ik erg van de DIY's in filmpjesvorm! Vandaag heb ik er weer eentje, namelijk het maken van je eigen nagel(riem)-olie die voedend, hydraterend en doorbloedingstimulerend werkt. Daarnaast ruikt het erg lekker en ook nog vrij natuurlijk! Wie wil dat nou niet?

vrijdag 26 juli 2013

Mooie Combinatie: Etos en Essence

Whooop! Ik realiseerde me ineens dat ik de laatste tijd wel erg weinig Mooie Combinaties plaats. Vandaar dat ik er vandaag eentje aan jullie ga laten zien die erg zomers is. Dit keer met de merken van Etos en Essence. Klik op 'Lees Meer' om het resultaat te zien.

donderdag 25 juli 2013

Nailpolish Battle: W7 vs Golden Rose

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een nailpolish battle geplaatst heb! Daarom leek het mij erg leuk om er weer eentje aan jullie te laten zien, deze kwam ik per toeval tegen tijdens het opruimen van mijn Stash en ik stond direct te popelen om deze twee ontzettend populaire lakjes te laten zien.

woensdag 24 juli 2013

Review: Max & More Nail Art Stamps -NEW!- (P2)

Vorige week liet ik jullie al weten dat de Action hun Imageplates collectie heeft uitgebreid. Deze zijn zeer goed van kwaliteit en goedkoper zal ze echt nergens vinden. Dit setje kost dan ook maar €1,50. Bij het vorige artikel liet ik jullie zien wat de eventuele verschillen waren ten op zichten van de eerste setjes. Vandaag houd ik het simpel en kort, ik laat jullie alleen de foto's zien van de imageplate zelf en ik ben erg benieuwd wat jullie ervan vinden!

dinsdag 23 juli 2013

Getest/Review: BornPrettyStore, Yoghurt Series Nailpolish 009 (+Dupes)

Inmiddels zijn jullie wellicht op de hoogte van de producten die ik ontvangen heb van BornPrettyStore. De eerste review kan je hier lezen en ik was erg onder de indruk. Zou ik dat ook zijn van deze 'Yoghurt'-achtige glitter nagellak? De foto's zagen er erg indrukwekkend uit en ik was benieuwd of het ook zo was in het echt. Vooral was ik benieuwd naar het uiterlijk van het potje, want zo'n soort potje had ik nog niet mijn bezit! 

zondag 21 juli 2013

Nail Art Tutorial: Animal Print (Filmpje)

Zoals jullie wellicht gemerkt hebben, is het zo rond het einde van de week vrij rustig geweest op mijn blog. Dit heeft vooral te maken met het feit dat ik dan regelmatig moet werken en weinig tijd heb om echt artikels te maken. Vandaag heb ik weer eens een filmpje voor jullie. Deze is geïnspireerd door de Essence imageplate en hiermee laat ik weer zien dat stempelen echt nog lang niet zo prijzig hoeft te zijn. Klik op 'Lees verder' voor het filmpje.

donderdag 18 juli 2013

R.I.P. Talia Joy

Helaas, naast een van onze favoriete Glee-acteurs die vorige week zaterdag is overleden (Corey Monteith) is er nog een talentvol iemand overleden. Het gaat hierbij om de 13-jarige Talia Joy. Een optimistisch meisje die vele van jullie wellicht zullen kennen als een Youtube Make-Up goeroe. 

dinsdag 16 juli 2013

Preview: Catrice, uit het assortiment najaar 2013

Behalve producten die in het nieuwe assortiment komen, gaan er ook altijd wel weer producten uit het assortiment. Vandaag laat ik jullie de lakjes zien die Catrice uit het assortiment haalt en dus in de schappen (volgens mij nu al) voor 50% korting liggen. Let wel, deze producten gaan er voorgoed uit!

maandag 15 juli 2013

Getest/Review: BornPrettyStore, Tribal Colours nr 14 (+Dupes)

Een paar dagen terug liet ik jullie al een preview zien van de producten van de website BornPrettyStore, of zoals ik het graag noem BPS. Vandaag laat ik jullie een van de fantastische producten zien die ik heb mogen testen en ik ben helemaal fan. Lezen jullie mee?

zaterdag 13 juli 2013

Review: Max & More Nail Art Stamps -NEW!-

Hello lovely ladies! Kennen jullie de Max&More nail art stamps nog? Nee? Wil je even een momentje om je geheugen op te frissen? Kijk dan op deze link en deze link voor eerdere reviews. Gaat er al een belletje bij jullie rinkelen? Dan heb ik goed nieuws! Onlangs was ik bij de Action en zag ik weer dat ze nieuwe imageplates hadden... hoe tof! Helaas wel weer in een setje met lak/scraper/stamper erbij. Maar ach, ik nam het voor €1,50 gewoon mee! Kijken jullie mee naar deze review?

woensdag 10 juli 2013

Review: Enchantra.com -Part 1-

Onder vele van jullie is de website Enchantra.com wel bekend. Voor mij ook en ik ben er fan van! Het is een website waar ze veel mooie producten verkopen. Naast bekende High-End merken (zoals Konad, Essie, A-England) verkopen ze er ook betaalbare merken (China Glaze, Golden Rose en Sleek). Afgelopen week en dit weekend hadden ze op vele lakjes leuke aanbiedingen en ik heb er in totaal vier besteld. Ik ben zeer tevreden!

dinsdag 9 juli 2013

Nail Art Tutorial: Flower Stamping Gradiënt

Hallo dames! Het is alweer een tijdje geleden, maar ik heb weer eens een Nail Art Tutorial voor jullie. Je kan het al raden, met gradiënt effect. Ik realiseerde me dat ik vrij vaak gradiënt/ombre nail arts doe. Enige suggesties voor andere nail arts? Voor vandaag laat ik jullie deze zien.

zondag 7 juli 2013

Preview: BornPrettyStore items + 10% korting op je bestelling

Als je mij wat langer volgt, merk je dat ik een enorme fan ben van de website: bornprettystore, ook wel zoals ik het noem BPS. Ik heb er al regelmatig wat over geschreven en bestel er ook regelmatig wat dingen. Laatst kreeg ik de vraag of ik misschien wat producten wilden reviewen voor hen op mijn blog. In ruil hiervoor hoefde ik niks te betalen en mocht ik ter waarde van $14 dollar producten uitkiezen. Ook kreeg ik een mooie code voor jullie, zodat jullie met korting kunnen bestellen. Vandaag krijgen jullie een preview te zien van mij. Zo langzaam aan   krijgen jullie de andere artikelen te zien. Voor vandaag: de preview en de code!

donderdag 4 juli 2013

Preview: Essence Gel Nails At Home!

De Laatste tijd zijn gelnagels ontzettend populair. Niet alleen om het te laten doen bij een nagelstyliste, maar ook om het zelf te doen. Ook dit keer blijft Essence niet achter op de trend en brengen ze speciaal voor ons die het zelf willen doen een geheel eigen Gel Nails At Home in uit! Of het ook wat is? Daar komen was in augustus/september achter, dan zal het pas in de winkels liggen. Voor nu laat ik jullie alvast een voorproefje zien.

woensdag 3 juli 2013

Mooie Combinatie: DCC en W7

Na een tijdje er tussenuit te zijn geweest probeer ik weer alle artikelen zo langzamerhand terug te laten komen. Zo ook 'Mooie Combinatie' hierbij laat ik twee lakjes zien die erg mooi staan over elkaar heen. Vandaag laat ik het merk Digital Color Cream zien en W7. Twee erg mooie Budgetmerken die niet overal te verkrijgen zijn.

dinsdag 2 juli 2013

Preview: Catrice Nieuwe producten najaar 2013

Ja het is weer zover! Over enkele maanden is het alweer tijd voor een vernieuwing van het assortiment. Hierbij gaan er nieuwe producten in het assortiment, maar worden oude er ook weer uit gehaald (sommige tenminste). Vandaag laat ik jullie de nieuwe nagellakjes zien van Catrice! 

maandag 1 juli 2013

Personal Update: Weer terug met bloggen

Zoals jullie wellicht gemerkt hebben, ben ik inmiddels klaar met school. Sinds vorige week dinsdag weet ik eindelijk dat ik geslaagd ben voor mijn diploma allround schoonheidsspecialiste niveau 4 met de bijbehorende specialisaties (acne, shiatsu, bindweefsel). Hoewel ik al mijn specialisaties heb moeten herkansen (reminder: gebroken arm in december), ben ik erg trots dat ik het allemaal gehaald heb. Iets wat ik niet verwacht had! Zeker niet doordat ik dus twee maanden afwezig was van een opleiding die slechts 1 jaar duurt. 
Gelukkig heb ik het allemaal gehaald en heeft veel moeite gekost, minder bloggen vond ik ook niet echt leuk.
Nu ik dat gezegd heb, kan ik mededelen dat ik me weer volledig op mijn blog wil richten. Daar moet ik wel bij zeggen dat ik moet kijken of het me gaat lukken iedere dag artikels te plaatsen, omdat ik veel ga werken op mijn oude stage (woehoe!). Ik hoop dat vanaf vandaag er weer meer artikels online zullen komen en jullie meer kunnen lezen op mijn blog!
Suggesties en opmerkingen zijn altijd welkom, mits dit bloggerelateerd is en ABN is. 
Ik hoop dat ik zo jullie enigszins ingelicht heb met gang van zaken.

Groetjes, Sarah