maandag 31 december 2012

Afsluiting 2012: wat heeft het jou gebracht?

Ja, even eens iets anders dan normaal...
Aangezien het na vanavond het nieuwe jaar in gaat leek het mij wel leuk een artikeltje te schrijven over het jaar 2012....

zondag 30 december 2012

Preview: gekregen cadeaus; Kerst, B'day etc.

Afgelopen maand ben ik enorm verwend door iedereen. Naast het feit dat het Kerst was en Sinterklaas ben ik 28e ook nog jarig geweest! Jaa ik ben alweer 21 geworden;).  Ook heb ik verschillende cadeaus gehad doordat ik in het gips zit (het gaat nu vrij goed, kan vrij veel weer doen en word minder snel moe!). Het leek mij wel leuk jullie te laten zien wat ik allemaal gekregen heb. Ook laat ik een paar dingen zien die ik gekocht heb, maar nog niet binnen heb!

zaterdag 29 december 2012

Review: Miss Sporty Metal Flip

In het gips zitten heeft vele nadelen. Zo moet je ineens dingen anders doen dan je normaal gewend bent (denk maar aan aankleden, eten etc.) en zijn er ook veel dingen die je niet meer kan doen. Een van die dingen is swatches maken op mij eigen nagels. Vandaar dat ik het ook even iets anders aanpak dan normaal. Onder elke swatch heb ik een nude kleurtje aangebracht zodat jullie een idee kunnen hebben hoe de lakjes eruit zien op 'normale' nagels. 

dinsdag 25 december 2012

Hot or Not: Christmas Nails

Tja, hoe kan het ook anders dan dat ik deze 'Hot or Not' in het teken zou staan van Kerst! Vandaag laat ik jullie een aantal voorbeelden zien van leuke inspirerende Kerst Nail Art! Misschien zit er iets leuks voor jou tussen?

maandag 24 december 2012

Merry Christmas!

Het is officieel zes uur geweest dus data betekent dat het Kerstavond is! Bij deze wens ik iedereen fijne feestdagen toe.
Ikzelf ga vanavond niet veel doen, maar morgen en overmorgen wel. Er staat genoeg op de planning en op deze manier kom ik de dagen nog leuk door met mijn arm in het gips!


Wat ga jij deze dagen allemaal doen? Ik ben benieuwd of jullie (net als ik), ook trouw naar familie gaan, of juist iets anders op de planning hebben staan. Ik ben erg benieuwd naar jullie verhaal!

vrijdag 21 december 2012

Update: mijn pols

Hallo lieve meiden,

Hier weer een update betreffende mijn pols. Gisteren heb ik mijn operatie gehad en voor zover het goed kan gaat het goed. Ik heb wel medicatie tegen de pijn, ben energieloos enn slaap veel. Het is dan ook pas een week geleden dat dit gebeurd is en ik en mijn lichaam moeten hier nog aan wennen. Uiteindelijk is het niet mijn pols geweest die gebroken is maar een bot er vlak onder. Gelukkkig zit ik nu iets tot onder mijn elleboog in het gips waardoor ik net even iets meer kan dan eerst.
De afgelopen week zijn er weinig artikeltjes online gekomen, maar nu ik mijn operatie achter de rug heb ben ik van plan meer te schrijven!
Volgende week is mijn verjaardag en ik ga eens kijken of ik een leuke winactie kan bedenken! En daarbij wil ik iedereen bedanken die afgelopen week mij sterkte e.d. gewenst heeft. Leuk is anders, maar wel een voordeel: ik word wel verwend met leuke cadeautjes (hahah en dan ben ik ook nog jarig), onder andere nagellakjes!

Ik hoop dus binnenkort weer wat te kunnen doen, typen met een hand is een beetje lastig (gelukkig niet onmogelijk) en kost veel tijd. Bedankt voor alle begrip!

Liefs, Sarah

zondag 16 december 2012

Mededeling: Pols gebroken

Hallo dames!

Zoals jullie de afgelopen paar dagen wel gemerkt hebben, heb ik weinig artikels geplaatst. Dit heeft er mee te maken dat ik afgelopen vrijdagavond (toen ik klaar was met stage) van mijn fiets werd geduwd door de wind en mijn pols de val brak. Deze is dan ook op verschillende plaatsen gebroken (mijn linkerpols). Ik ben met spoed naar het ziekenhuis gebracht waar ze van alles met me hebben gedaan.
Nu zit ik in tijdelijk gips dat tot boven mijn elleboog loopt. Jullie snappen (hoop ik) wel dat heel veel dingen lastig gaan. Ik doe de opleiding allround schoonheidsspecialiste en kan dus momenteel niet veel doen. Ook stage lopen gaat lastig en de kans dat ik een operatie moet ondergaan is zeer groot.
Dit betekent dat bloggen even onderaan mijn lijstje staat (wat ik ontzettend jammer vind, want veel dingen kan ik niet meer doen) en ik zal dan ook minder artikeltjes per week plaatsen. Nogmaals ik hoop dat jullie het begrijpen, maar bloggen lukt nu echt even niet!

Liefs, Sarah!

donderdag 13 december 2012

Review: NNail Products P3

Tot mijn grote verbazing zag ik een pakketje op mijn kamer liggen toen ik van het weekend weer thuis was. Ik vroeg me af wat het kon zijn, voor zover ik wist had ik niks besteld en was ik toch wel erg nieuwsgierig geworden naar de inhoud. Zo snel als ik kon maakte ik het open en tot mijn grote verbazing zaten er maar liefst 5! Imageplates in van het geweldige merk NNail! Al eerder konden jullie hier en hier reviews lezen over dit leuke merk! Vandaag laat ik twee Imageplates aan jullie zien.

woensdag 12 december 2012

Swatch&Review: Teeez, Free 08 (&Dupes)

Vandaag laat ik jullie een mooi lakje zien van het merk Teeez dat wellicht bekend is onder jullie. Teeez is een merk dat niet overal verkrijgbaar is, maar dat zeker de moeite waard is om te laten zien aan jullie, Het lakje dat ik ga laten zien hebben jullie al eens voorbij zien komen in deze nail art tutorial is een prachtig mooi groen lakje voor de Kerst! Kijken jullie mee?

maandag 10 december 2012

Nail Art Tutorial: Pink Gradiënt Fairy

Afgelopen week heb ik vijf imageplates binnen gekregen van het prachtige merk NNail waar ik al eens eerder over geschreven heb. Vandaag laat ik een tutorial aan jullie zien waarvan ik gebruik gemaakt heb van een van deze imageplates! Als je wil weten hoe ik dit gedaan heb, klik dan op 'lees meer'!

Hot or Not: Nail Art Studs

Studs zijn hartstikke in op het moment en ik zie ze overal terug komen, kleren, schoenen, maar ook op nail art in verschillende vormen en maten. Vandaar dat ik vandaag een artikel daarover toewijd in 'Hot or Not'!

vrijdag 7 december 2012

Mijn Top 5: Mooiste TE lakjes (Essence)

In deze nieuwe reeks artikelen 'Mijn Top 5' zal ik jullie' mijn vijf mooiste lakjes laten zien in een bepaald genre/categorie. Vandaag laat ik jullie mijn vijf mooiste Trend Editie lakjes van Essence. Daarmee bedoel ik niet de vijf mooiste Trend Edities, maar echt de mooiste lakjes van de Trend Edities die ik in huis heb en  wat was dit een lastige keuze om te maken! Kijken jullie mee?

woensdag 5 december 2012

Preview: TE, Essence Snow Jam

De ene Trend Editie ligt nog maar net in de winkel of de volgende is alweer bekend. Vanaf januari zal dan ook Essence eindelijk haar schappen vullen met de winter producten. Dit keer met een Trend Editie genaamd Snow Jam! Kijken jullie mee?

Review: Max&More Nail Art Stamps -Part 2-

Vandaag laat ik jullie het tweede setje zien dat ik laatst bij de Action had gekocht. Mochten jullie het eerste deel gemist hebben, kijk dan gerust even op dit artikel. Ik ga dit keer niet alles bespreken, uiterlijk en gebruiksaanwijzingen spreken voor zich!

dinsdag 4 december 2012

Review: Essence Fantasia

De ene Trend Editie is net bekend of de volgende ligt alweer in de winkel. Wat dat betreft ben ik helemaal fan van de (meeste) Trend Edities van Essence. Vandaag laat ik twee lakjes aan jullie zien die ik gekocht heb.

maandag 3 december 2012

Nail Art Tutorial: Chrismas

Ik ben helemaal in de stemming als het gaat om Kerst! Hoewel ik mijn kerstboom nog niet heb staan, ben ik wel volop bezig met het maken van leuke ontwerpen van Kerstmis. Hoewel onderstaande nail art niet geheel mijn idee is geweest, heb ik er wel een eigen stijl aan gegeven. Kijken jullie mee?

zondag 2 december 2012

Hot or Not: Sinterklaas Nail Art

Het is bijna vijf december, dat betekent dat Sinterklaas alweer in het land is en dat pakjesavond erg dichtbij komt! Om Speciaal in de stemming te komen voor deze speciale avond heb ik voor jullie een 'hot or not' voor Sinterklaas gedaan. Kijken jullie mee?

zaterdag 1 december 2012

Essence Adventskalender 2012

Het is december dat betekent veel cadeautjes kopen, maar ook krijgen! Vanaf vandaag 1 december komt Essence met een leuk cadeautje voor jullie. Kijken jullie mee?