woensdag 29 februari 2012

Inspiring Pictures: Colourful

Nail Art, heel erg leuk en geeft je nagels een eigen look. De Nail Art op je nagels zegt veel over wie jij bent, heb je fel gekleurde kleurtjes op je Nail Art, wil dit zeggen dat je erg opvallend persoon bent en heb je juist weer nude kleurtjes of een simpele French Manicure wil zeggen dat je zelf ook erg rustig en onopvallend bent.
En toch als je zelf eens een keer iets wil proberen, maar je hebt geen flauw idee hoe je dit voor elkaar krijgt en waar je moet beginnen heb ik misschien wel dé oplossing: Inspiring Pictures. Vanaf vandaag zal ik regelmatig (ik denk zo'n twee keer per maand) blogs posten met plaatjes die mij inspireren om Nail Art te creeëren.
In deze blog zal ik vooral kleurrijke en vrolijke plaatjes laten zien!!

zondag 26 februari 2012

Nail Art Tutorial: Essence Magnetics

Zoals ik jullie al heb laten weten heb ik verschillende dingetjes bemachtigd van de nieuwe collectie van Essence. Behalve de nagellakjes, hebben ze ook de Nail Art collectie uitgebreid dus zo ook de Magnetics met maar liefst drie nieuwe kleurtjes én een nieuw figuurtje:

What To Need For Nail Art: Instrumenten/Tools (Pt 1)

Zoals ik jullie beloofd had zou ik nog meer blogs schijven over wat je nodig hebt om te beginnen met Nail Art. Ik zal in dit artikel het hebben over de instrumenten die je nodig hebt, zoals dotting tools en Nail Art penselen, maar ook zal ik het hebben over de extra dingetjes die je op je nagels kan doen zoals stamping, rhinestones etc, in dit eerste deel ga ik het vooral hebben over de instrumenten ofwel de tools die je nodig hebt.

zaterdag 18 februari 2012

Review: Essence collectie voorjaar 2012

Hallo meiden!
Zoals ik al eerder aan heb gegeven zou ik proberen om van de lakjes die ik al heb kunnen bemachtigen in de winkel te swatchen. Bij deze! Het zijn er niet veel die ik gekocht heb, maar dit zijn wel degene die er voor mij bovenuit sprongen.

vrijdag 17 februari 2012

Nieuw: Essence Assortiment

Het zat er alweer een tijdje aan te komen, maar nu hebben wij in de kruidvat de nieuwe collectie van Essence en Catrice. In deze blog zullen jullie informatie te weten komen over de Essence collectie.

zaterdag 11 februari 2012

Rhinestone Collectie

Onderstaande foto's zijn door mij gemaakt, indien anders is vermeld. Dit heeft er mee te maken dat ik het doosje niet netjes genoeg vond om er een foto van te maken en er neer te zetten.
Rhinestones in de volgende kleuren en maten heb ik in mijn bezit:

Rhinestones Ebay

1.5mm mixed round rhinestones (round)
 

bron foto: google 1.5mm mixed rhinestones
Deze kan je hier kopen.

2.0mm mixed rhinestones (round)
 
bron foto: google 2.0mm mixed rhinestones
Deze kan je hier en hier kopen.

3.0mm mixed rhinestones (round)
Deze kan je hier kopen.

4.0mm rhinestones (round)
Deze kan je hier kopen.


Dit is het eventjes voor nu, ik zal deze pagina regelmatig updaten totdat ik alles heb neergezet wat ik in mijn collectie heb:)

Mijn favoriete (anti-) Valentijn Nail Art

Jullie zullen er ongetwijfeld allang mee bezig zijn geweest met de Nail Art voor Valentijnsdag. Ik heb zelf niet zo heel veel tijd om een eigen tutorial te laten zien van mijn Nail Art. Het leek
 mij daarom leuk om mijn favoriete ontwerpen te laten zien aan jullie. Dit is in willekeurige volgorde!!!!
Er zitten ook Nail Art tussen die alleen zijn met Valentijnsdag:)

donderdag 9 februari 2012

Swatch: Max Crackle Nagellak

Ik weet dat het een tijdje geduurd heeft voordat ik een nieuw bericht plaats, het spijt me! Ik heb binnenkort mijn examens (in april), ben erg druk bezig met mijn portfolio's en met stage lopen, daarnaast heb ik ook nog een vriendje die ik genoeg aandacht moet geven en nog andere zaken. Daardoor is dit even achter gelopen:(.

donderdag 2 februari 2012

Nail Art Tutorial: A Female Zebra Print Design

Waarschijnlijk zullen jullie het allemaal wel al eens gezien hebben, die leuke dierenprint Nail Art. Het  ziet er altijd super schattig en super leuk uit, maar het is vaak moeilijker dan dat het lijkt... vrees niet!!! Ik heb nu een hele eenvoudige Nail Art ontworpen voor zowel lange als korte nagels en het is denk ik binnen vijf minuten (als je het drogen van de nagellak niet meerekent) te doen.
Nu zijn jullie waarschijnlijk wel benieuwd naar het ontwerp.....